Είσαι ήδη μέλος;
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές...

Βρείτε μας σε Facebook και Instagram
   

Το Krav Maga

Τι είναι το Krav Maga;

Το Krav Maga (<<μάχη επαφής>> στην Εβραϊκή γλώσσα) είναι ένα Ισραηλινό σύστημα αυτοάμυνας, το οποίο θεωρείται το πιο αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο. Στο Krav Maga διδάσκουμε στους μαθητές πώς να αντιδρούν σε μια ξαφνική και βίαιη επίθεση σε συνθήκες  στρες ή μετά από σοκ (ζάλη μετά από ένα χτύπημα,...... ).

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους μαθητές την ικανότητα να επιβιώσουν σε μια κρίσιμη κατάσταση και να υπερασπιστούν τα άτομα που συνοδεύουν.

Είναι απαραίτητο για εμάς να εξασφαλίσουμε την δική μας προστασία, όπως και των γύρω μας.

Γιατί το Krav Maga είναι τόσο αποτελεσματικό;

Η αποτελεσματικότητα του Krav Maga είναι απαράμιλλη, επειδή έχει σχεδιαστεί να αντιμετωπίζει πραγματικές απειλές κατά της ζωής και επειδή συνεχώς εξελίσσεται. Παρέχει τεχνικές άμυνας στο πώς να αντιδράσει κανείς σε περίπτωση στραγγαλισμού, χτυπήματος, μαχαιρώματος, ραβδιού ή επίθεσης με όπλο.

Δίνεται επίσης δυνατότητα ταυτόχρονης άμυνας από πολλαπλούς επιτεθείς, μια που είναι ένα φαινόμενο το οποίο συμβαίνει συχνά στον δρόμο.

Προετοιμάζει τους μαθητές όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται με αληθοφανή σενάρια και σε περιβάλλοντα της καθημερινής ζωής, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις συχνά να λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, αλάνες, αυτοκίνητα, γενικά οπουδήποτε θα μπορούσε να συμβεί μια επίθεση. Αυτό δίνει στους μαθητές την δυνατότητα να εκτιμήσουν τις διαφορές στο περιβάλλον όπως το φως, ο ήχος, οι επιφάνειες του εδάφους και οτιδήποτε άλλο, ώστε να είναι άριστα προετοιμασμένοι σε όποια κατάσταση μάχης.

Να γνωρίσετε τον εαυτό σας

Ο βασικός στόχος του Krav Maga είναι να διδάξει στους μαθητευόμενους πώς να αποφύγουν μια βίαιη αναμέτρηση, παρότι διδάσκει εκρηκτικές μάχες και αμυντικές δεξιότητες. Τους διδάσκει να γνωρίζουν τον εαυτό τους στο περιβάλλον τους, ώστε να αποφεύγου όσο το δυνατόν οποιαδήποτε αντιπαράθεση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επικίνδυνη ή ακόμα και μοιραία.

Eίναι εύκολο να μάθει κανείς το Krav Maga;

Είναι εύκολο διότι χρησιμοποιεί τα φυσικά αντανακλαστικά και αντιδράσεις του κάθε ατόμου. Οι μαθητές όλων των επιπέδων με καμία εμπειρία στις αναμετρήσεις μπορούν να προοδεύουν με γρήγορους ρυθμούς και να είναι σε θέση να χειριστούν τα πιο βασικά σενάρια. Επιπλέων το Krav Maga βελτιώνει την φυσική κατάσταση και την αντοχή.

Το Krav Maga είναι για όλους, παιδιά, γυναίκες, ενήλικες ακόμη και ηλικιωμένους, επειδή διδάσκει τα βασικά για την ασφάλεια και την αυτοάμυνα και στοχεύει στα ευάλωτα σημεία αυτού που επιτίθεται. Καθώς είναι προσβάσιμο σε όλους, παραμένει γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στις μονάδες SWAT (όπου θα μπορούσε να είναι απαραίτητη μια πιο βίαιη και ισχυρή προσέγγιση), σε στρατιωτικές περιοχές, για την επιβολή του νόμου όπως επίσης για στενή προστασία.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεστε μας στο τηλ: 6934 031323active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης