Είσαι ήδη μέλος;
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές...

Βρείτε μας σε Facebook και Instagram
   

Amnon Darsa

Amnon Darsa

Ο Amnon Darsa είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές του κόσμου. Σήμερα Expert 5, ξεκίνησε το Krav Maga μόλις από τα δεκατρία του.

Πριν να διμηουργήσει το S.M.A.R.T. Krav Maga πέρασε δεκαετίες συνεργαζόμενος με διάφορες ομοσπονδίες: International Krav Maga Federation (IKMF), Krav Maga Global και δύο χρόνια ως επικεφαλής και συνιδρυτής του Krav Maga Core. Όντας παγκοσμίως κορυφαίος εκπαιδευτής σ’ αυτές τις τρεις ομοσπονδίες, ανάπτυξε απαράμιλλη εμπειρία σ’ όλους τους τομείς του Krav Maga, με ιδιαίτερη εστίαση στο στρατιωτικό πεδίο, επιβολή του νόμου, ειδική εκπαίδευση όπλων, όπως επίσης εκπαίδευση για στενή προστασία. Ο Amon είναι επίσης εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης, Master εκπαιδευτής του RKC kettlebells και εκπαιδευτής της Ground Force Method (Μεθόδου Πεζικών Δυνάμεων).

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ

Η συνεισφορά του Amnon στην βιομηχανία του Krav Maga είναι σημαντική, από πολιτικός εκπαιδευτής σε μονάδες ενόπλων δυνάμεων σε όλο τον κόσμο στα χρόνια ενασχόλησής του, επικεφαλής της εξεταστικής επιτροπής του IKMF, από ιδρυτής του επιπέδου G και Ε / crash camps, ακόμη και ανάπτυξη του συστήματος βαθμολόγησης και το λογισμικό για τα IKMF τεστ στο Ipad.

Ο Amnon τρέφει διεθνή σεβασμό για τον επαγγελματισμό του, την αφοσίωσή του και την διδασκαλία υψηλού επιπέδου.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεστε μας στο τηλ: 6934 031323 


active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης